Πώς μπορώ να ολοκληρώσω την παραγγελία μου στο sisbags.gr;

Για να κάνετε μια παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τους παρακάτω τρόπους:

1. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Ακολουθείστε τις οδηγίες που αναγράφονται στο πεδίο “Τρόποι παραγγελίας”.

2. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ e-mail

Μπορείτε να αποστείλετε τη παραγγελία σας στο e-mail: sales@sisbags.gr αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή της παραγγελίας σας.

3. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μπορείτε να μας δώσετε τηλεφωνικά τη παραγγελία σας καλώντας μας τις ώρες λειτουργίας των τηλεφώνων επικοινωνίας μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 693 7230110, 2431034777

Email : sales@sisbags.gr

Ώρες επικοινωνίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:30-14:00

 

Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έχει καταχωρηθεί η παραγγελία μου στο sisbags.gr;

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το Sisbags.gr μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το Sisbags.gr θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η αποστολή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.


Πώς μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

ΕΛΛΑΔΑ:

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς ΕΛΤΑ COURIER και Γενική Ταχυδρομική.

Ο χρόνος παράδοσης στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την περιοχή σας.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών) και μέχρι τις 13:30, αποστέλλονται αυθημερόν.

ΚΥΠΡΟΣ:

Η αποστολή στην Κύπρο γίνεται με τα ELTA COURIER ή τη Γενική Ταχυδρομική με ενιαία χρέωση 18€ για όλες τις αποστολές.

Υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Χρόνος παράδοσης έως 3 εργάσιμες μέρες.

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ:

Η αποστολή στην υπόλοιπη Ευρώπη γίνεται με τα ELTA COURIER με ενιαία χρέωση 30€ για όλες τις αποστολές, εκτός από τις αποστολές στη Γερμανία όπου η χρέωση ανέρχεται στα 26€.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Χρόνος παράδοσης έως 10 εργάσιμες μέρες.

 

Ποιες είναι οι δυνατότητες πληρωμής της αγοράς μου;

Το sisbags.gr σας δίνει τις εξής δυνατότητες πληρωμής της αγοράς σας:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας πληρώνοντάς το στις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Τα έξοδα πληρωμής με αντικαταβολή είναι 3,00 ευρώ για αγορές στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία αντικαταβολής.

2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας χρεώνοντας τη πιστωτική σας κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club International) ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω του ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης, έχετε να δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας σε έως 6 άτοκες δόσεις, για αγορές άνω των 50 ευρώ.

3. PAYPAL

Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχων PayPal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας το PayPal για τις συναλλαγές σας, δε δίνετε τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μόνο στο PayPal.

4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR 08 0171 5870 0065 8713 8902 733

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN: GR18 0110 4770 0000 4770 0244 305

Στοιχεία δικαιούχου λογαριασμών: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ

Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της εντολής κατάθεσης μέσω e-mail στο sales@sisbags.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 693 7230110, 2431034777

Email: sales@sisbags.gr

Ώρες επικοινωνίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

Σάββατο: 09:30 - 14:00

 

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από το sisbags.gr, έχει το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παααράδοσης της παραγγελίας σας και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δε γίνεται δεκτή η επιστροφή. Εάν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το κατάστημα SISBAGS έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω το προϊόν.

Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email (sales@sisbags.gr - Τηλ.: 693 7230110) ώστε να λάβετε την έγκριση της αίτησης επιστροφής σας από το Τμήμα Επιστροφών του SISBAGS.

Στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα:

Να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με πραγματοποίηση νέας αγοράς. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, πραγματοποιήστε τη νέα σας παραγγελία τοποθετώντας ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση" και την προσθήκη της λέξης " Αλλαγή" στα σχόλια. Στη συνέχεια μας αποστέλλετε το δέμα με το προϊόν εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς.

Να ζητήσετε επιστροφή του ποσού που καταβάλλατε για την αγορά του επιστρεφόμενου προϊόντος.

 

Συνιστούμε να φυλάξετε όλα τα έγγραφα με τα οποία σας έχει σταλεί εξαρχής η παραγγελία σας (απόδειξη πληρωμής, δελτίο μεταφοράς, καρτελάκι εγγύησης και αυθεντικότητας κτλ), ενώ θα πρέπει να διατηρηθεί η συσκευασία του προϊόντος. Σας παρακαλούμε επίσης για τη φροντίδα του δέματος που θα επιστρέψετε, ώστε να μην υπάρχει φθορά κατά την επιστροφή του σε εμάς.

 

Μετά την επικοινωνία μαζί μας, αναζητήστε το πλησιέστερο προς εσάς κατάστημα ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική και καλέστε τους ώστε να παραλάβουν το προς επιστροφή προϊόν από το χώρο σας.

Ως στοιχεία παραλήπτη συμπληρώστε: Κουτρουμπή Αργυρούλα, Κολοκοτρώνη 13,  42132 Τρίκαλα, Τηλ.: 693 7230110.

 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα πληρωμής (αντικαταβολή, ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 3.5€ για επιστροφές εντός Ελλάδας και 18€ για επιστροφές από Κύπρο, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το ΕΛΤΑ Courier ή τη Γενική Ταχυδρομική. Το ποσό δεν καταβάλλεται στον courier αλλά αφαιρείται από το ποσό προς επιστροφή.

 

Επιτρέψτε μας χρόνο 10 (δέκα) εργάσιμων ημερών για την επιστροφή χρημάτων, από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.

Σε περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική ή κατάθεση, θα πραγματοποιήσουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.