Έξοδα Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς ΕΛΤΑ COURIER και Γενική Ταχυδρομική.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την περιοχή σας.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες και μέχρι τις 13:30, αποστέλλονται αυθημερόν.

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ)

Τα έξοδα αποστολής είναι 2€ για αγορές έως 100€. Δωρεάν αποστολή γα αγορές άνω των 100€. Τα έξοδα πληρωμής με αντικαταβολή είναι 1.80€ για αγορές έως 100€. Δωρεάν αντικαταβολή γα αγορές άνω των 100€.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ

Για προϊόντα μεγάλου ογκομετρικού βάρους, όπως οι βαλίτσες, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών. Το ποσό της επιπλέον χρέωσης μεταφορικών αναγράφεται μαζί με την τιμή του προϊόντος και συνυπολογίζεται στο συνολικό κόστος. Εάν το σύνολο της αξίας των συγκεκριμένων προϊόντων είναι άνω των 250€, τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

- Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της αποστολής από το κατάστημα της ΕΛΤΑ COURIER ή Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας, εφόσον μας ενημερώσετε σχετικά στα σχόλια της παραγγελίας σας.

- Δεν υπάρχει η δυνατότητα πρότερης τηλεφωνικής ενημέρωσης από την ΕΛΤΑ COURIER ή τη Γενική Ταχυδρομική για την ακριβή ώρα παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση κωλύματος παράδοσης της αποστολής σας, η ΕΛΤΑ COURIER ή η Γενική Ταχυδρομική θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Η αποστολή γίνεται με τα ELTA COURIER ή τη Γενική Ταχυδρομική με ενιαία χρέωση 18€ για όλες τις αποστολές, και κανονικές και ογκώδεις

Υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Χρόνος παράδοσης έως 3 εργάσιμες μέρες.

*** Η δωρεάν αποστολή και η δωρεάν αντικαταβολή δεν ισχύει για τις αποστολές της Κύπρου.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Με τον όρο Διαθεσιμότητα εννοούμε το χρόνο που θα μεσολαβήσει από την αποστολή της παραγγελίας σας έως την ώρα που η παραγγελία σας θα παραληφθεί. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας αν κάποια είδη από την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα. Επίσης, υπάρχουν νέα προϊόντα που έχουν ανακοινωθεί από τον κατασκευαστή, έχουν παραγγελθεί από εμάς και αναμένονται. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες και μέχρι τις 13:30 αποστέλλονται αυθημερόν.Οι παραγγελίες που θα δοθούν από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή βράδυ εκτελούνται από Δευτέρα πρωί. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη περιοχή παράδοσης.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η εταιρία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την ενημέρωσή σας.


Καλάθι 0 Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν

Δωρεάν Μεταφορικά! Μεταφορικά
0,00 € Φ.Π.Α.
0,00 € Σύνολο

Τιμές με Φ.Π.Α.

Ολοκλήρωση Αγορών

Follow us on Facebook